Stichting Pastoraat Werkers Overzee

Mission Statement

Home
Laatste Nieuws
Mission Statement
Historie
Bestuur
Pastoraat
Activiteiten
Reisverslagen
Blad Diepgang
Financiƫn
Links
Contact
This website is in the Dutch language.   
For a summary of this webpage in English, click on the Union Jack >>
 

          'Meer dan zand alleen'Doelstelling
De SPWO (Stichting Pastoraat Werkers Overzee) wil zijn diensten aanbieden aan medewerkers van waterbouw-, aannemers- en constructiebedrijven mensen op werklocatie in het buitenland. De vaste pastor in dienst van de SPWO is in allerlei situaties onafhankelijk gesprekspartner, ongeacht de geloofs- of levensovertuiging van de betrokkenen. Dit pastorale werk wordt gedaan vanuit een oecumenisch-christelijke inspiratie met het oog op meer welzijn voor de individuele werknemers binnen de werkomgeving van hun bedrijf.

De SPWO wil simpel een steentje bijdragen aan het welzijn van medewerkers en hun gezinnen van Nederlandse Waterbouw- en Civiele aannemers die in het buitenland werken en wonen. Onze pastor bezoekt regelmatig de vele projecten in het buitenland.

Het Christelijk Geloof in een gerespecteerde variatie van verschillende levensbeschouwingen is letterlijk en figuurlijk de basis voor ons werk en vanuit deze overtuiging geven we aandacht en steun waar dit gevraagd wordt.

Deze mooie woorden zijn mede achtergrond voor het maken van een ‘Mission Statement', dat ons zelf laat nadenken over de inhoud van ons werk en, mogelijk nog belangrijker, onze ‘klanten' laat weten wat we kunnen en willen bieden.
Lees >>
het volledige Mission Statement.